2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın bapsı son kadar nazik bir öneme sahiptir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar ali birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

İçeriden itilerek autarı doğruca rahatlıkla açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapısının gösteren levhalar Türki “ÇIKIŞ”, İngilizce “EXIT” olarak kırlmaktadır.

En dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de yangın takkadak sağlamlıklı düşünemeyen insanoğluın, kucakeride biriken zehirleyici gazların yahut dumanın etkisini yadsıyarak temelı durumlarda geri dönmeye çkırmızıışmalarını önlemek hesabına, yangın bapsı katiyen haricen açılamayacak şekilde hulliyatlmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hatır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya namuslu kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı bili görmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

En amelî ve kaliteli yangın kapısı fiyatları sinein uzman ekibe sahip firmamız ile iletişime geçiniz.

Takribî 20 bülten tecrübemizle ve her biri konusunda mahir olan ekibimizle Yangın Merdiveni Kapısı sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın güvenilir çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın veya ivedili yer vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenlerinin zaruri olarak kullanılması zararlı durumların oluşturacağı risklerin azaltılmasında önemli bir avantaj katkısızlamaktadır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını karışmak kucakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise yüce ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında kötüın sızmaması ve insanoğluın dokunca görmemesi bâtınin özel madun bünyelı malzemeler kullanılmaktadır. 

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını gerçekleştirmek binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Report this wiki page